A hitemről - és ebben való tapasztalásaimról pár szóban        

 
 
Úgy érzem ,hogy megérett a világ arra hogy ma már nem lepődünk meg megmagyarázhatatlan gyógyulásokon, váratlan kedvező fordulatokon, vagy mikor azt mondja nekünk valaki,hogy úgy érzetem minta valaki vezetett volna .... Pár évvel ezelőtt még nem néztek ránk jó szemmel ha valaki a szigorúan vett gyógyászati tanulmányain kívül  mást is a magáénak vallott és gyakorolt. Nekem ilyen volt az angyalokkal való kommunikáció. Ma már ha valaki hozzám jön nem lepődik meg és boldogan mosolyogva kérdez, érez, gyógyul!  
 

! Fogadjátok kis bemutatkozóm ebben a témában!

Péter Viktóriaként láttam meg a napvilágot Budapesten, egy a hagyományos értékeket tisztelő családban. Szüleim a családi hagyományt tisztelve Római katolikus vallás alatt kereszteltek meg. Voltam elsőáldozó, mint megannyi társam akkoriban, és igyekeztek szüleim a templom misztériumát belső igénnyé tenni, ám ezt akkor belső indíttatást nem érezvén nem sikerült. (persze azóta több mindent máshogy látok). Így teljesen normális, átlagos gyermekként nőttem fel, a gyermekkor minden lélekre egyedi tapasztalataival. Az élet adta különböző helyzetek és sorsesemények vezettek el az valóságkeresés ösvényére.                                        

 

Így találtam rá az Angyali világokra!

 
 Ezenvilágok létezése és csodás közreműködésük már jó ideje végigkíséri életem. Mindennapjaim természetes résztvevői. Hiszem, hogy mindenki képes kapcsolatot teremteni angyalaival- segítőivel. ( Angyaltanfolyam I, II - Tanfolyamok címszó alatt). Az emberek segítése belső indíttatásként egyre erősödött bennem, s ennek fényében így számos általános szakmám mellett Metafizikusként, Pszichoterapeutaként,  végeztem  a Metafizikai akadémián,majd az ETI padjában természetógyászként és ezek folyományaként  Természetgyógyászként praktizálok .. ezt már tudjátok. hiszen az oldalon jártok.  Gyógyítás számomra angyali jelenlét nélkül elképzelhetetlen. Tanácsaikat útmutatásukat követve gyógyítok. 
 
 
Hit Vallás és Szeretet témaköre
                                               

Engedjétek meg, hogy ezt az érzékeny témát egy kis eszmefuttatással kezdjem. Ezeknek az alapfogalmaknak és a mögöttes tartalmának a tisztázása nagyon fontos. Gondolom a ti környezetetekben is számos különböző érdeklődésű, vallású neveltetésű ember él, és akad olyan is aki nem lett semmilyen vallás keretein belül nevelve. Tapasztalataim során a vallásosnak nevelt, emberek  között is előfordul olyan aki nem mutatja ki a szeretetét és nincs hite. De több olyan személlyel  is összehozott a „sors” számos esetben, hogy ezért vagy azért, ugyan nem tartozik semmilyen felekezethez, viszont árad belőle a szeretet, a megértés, és olyan hittel bír, hogy ez sokaknak erőt-támaszt ad. Ez persze nem általános, de előfordul. Ahhoz hogy szeretni tudj, ahhoz nem kell feltétlenül vallás. Az a legszerencsésebb ha az általad választott vallás igaz tiszta hitet ad neked és ezáltal szeretetteli lényed megnyilvánul. Mert minden vallásnak alapja a szeretet, a célja: hogy szeretettelibb, kedvesebb, elfogadóbb, türelmesebb , önzetlenebb emberekké váljunk. 

 

Minden egészség alapja a lelki élet szükségessége, a stabilitás, és a hit!

 

Ez egy szép mondás ezért szívesen élek vele: Csak egy vallás létezik, a szeretet vallása, Csak egy kaszt van, az emberiség kasztja, Csak egy nyelv van a Szív nyelve, Csak egy Isten létezik, és Ő mindenütt jelenlévő.

 

 

 
 
Copyright 2010. | wlink | weboldal