Mágnesterápia

A mágneses terápia rövid történeteA földünk egy nagy mágnes, melynek északi sarkán déli, déli sarkán északi mágnesesség van. A mágneses erő kihatással van az élővilágra, ugyanolyan fontossággal bír, mint a levegő, a víz, az élelem vagy a fény.

Kleopátra a szépsége és fiatalsága megőrzésére használt mágneses amulettet.
I. Erzsébet angol királynő ízületi problémáit kezelte mágneses terápiával.
Mozart “Cosi van Tutti” című operájában szintén megemlíti a mágnes különleges erejét.
Szovjet űrkutatók felfigyeltek arra, hogy az űrhajók belsejében mesterségesen kialakított mágneses tér lényegesen csökkentette a megbetegedéseket (izületi problémák, depresszió).

Bizonyított tény, hogy a föld mágneses térereje évről évre csökken. Ezért nagyrészt a civilizáció gyors fejlődése felelős: a beton és acélhuzalos házak, autók, vonatok, repülők. Szinte áthatolhatatlanok a mágneses térerő számára, ezért nagyban csökkentik annak erejét. Mindezt tovább fokozza még az egyre növekvő elektroszmog. A mai népbetegségek (hátfájás, fejfájás, ízületi betegségek, álmatlanság, emésztési zavarok, általános fáradtság) is a mágneses térerő csökkenésével vannak egyenes arányban. Ezért fontos hogy, a szervezetünkben kialakult mágneses kölcsönhatást szinten tartsuk. Ennek megtartására nyújtanak nagy segítséget a mágnessel ellátott minőségi ékszerek. Már néhány nappal az ékszerek használata után, a fájdalom csökken.

A mágnesesség jótékony hatása az emberi szervezetreA mágneses tér hiánya komoly egészségügyi problémák kialakulását idézheti elő szervezetünkben.

A mágneses erőtérrel történő kezelés jótékony hatásai:

a fájdalmak erőssége csökkenthető
gyengíti az idegek fájdalomtovábbító képességét
a véráramban lévő töltött részecskék vonzásával és taszításával növeli a keringés sebességét, így a szövetekbe több oxigén és tápanyag kerül, amely gyorsítja a gyógyulást
felgyorsul a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék) beépülése és ezzel párhuzamosan felgyorsul a káros anyagok ürítése, valamint ellenállóbbakká válunk a betegségekkel szemben
kiegyenlíti a szervezet átmeneti, vagy tartós energia hiányát
javítja a hajszálerek mikrokeringését, s ez által frissebbnek érezzük magunkat
a testünkben lévő ionokban csatornákat nyit meg, s ezáltal a sejtek tápanyag ellátása javul
egy állandó mágneses tér jön létre, mely hatást gyakorol a rekeszizmokra és serkenti a vérkeringést, valamint egyensúlyba hozza testünk pozitív és negatív töltéseit
panaszaink csökkennek, mégpedig gyógyszerek (és azok mellékhatásai) nélkülA mágneses víz


A víz a legfontosabb része az életmódnak. Ahhoz, hogy szervezetünk jól működjön, fontos hogy legalább 1,5-2 liter vizet fogyasszunk el naponta. A mágneses keverőpálca használatával Ön is gyorsan készíthet jó minőségű vizet. A keverőpálca 1600 gauss erősségű mágnest tartalmaz melyet ha egy pohár vízbe helyezünk, É/D polarizált, vagyis vegyes vizet készíthetünk. A mágnesezett vízből napi 1 literrel fogyasszunk el. Fogyasztása ébredés után, valamint étkezések előtt célszerű. Hatásai:

javítja az emésztést, tisztítja a vastagbelet
jó közérzetet biztosít
salak- és méreganyagok ürítése fokozódik
erősíti az immunrendszert
regenerálja a szöveteket
csökkenti a koleszterinszintet

Növényekre:

növeli a növény általános egészségét
serkenti a növekedést
betegségmegelőző

Copyright 2010. | wlink | weboldal