IRÁNYÍTOTT FOGYÁS JO-JO EFFEKTUS NÉLKÜL

Mivel végezzük a kezelést ?

*A forever slim utrahangos kavitációs zsírbontó készülékével .
*Ez a gép tudja a 40.000Hz tartományt ( ez szükséges a jó eredményhez)
*Fókuszált ultrahang technológia
*A jó eredményt a személyreszabott használati idő és intenzitás adja

ForeverSlim készülékbe is beépített kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely végleg képes eltávolítani a zsírsejteket. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek végleges eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki.

Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.


Mivel fokozható az eredmény?
*Nyirokkeringést segítő gél használatával és testtekercseléssel


Mennyi ideig tart egy kezelés?

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy az ultrahangos zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. ForeverSlim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük. Meghatározhatjuk a zsírbontás hosszát (5-45perc), intenzitását (1-5 fokozat), és azt, hogy egy alkalommal hány terület kezelünk. Eközben mindössze három főszabályra kell figyelnünk.

  1. A kezelések alkalmanként legfeljebb 45 percesek legyenek!
  2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
  3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.

Fókuszált kúra nagyobb eredmény

Ha extragyors és látványos eredményt szeretnénk elérni, ajánlott a teljes kezelési időt (45 perc) egyetlen 3-4 tenyérnyi területre fordítani és rendszeresen ezt a zónát kezelni, egészen a vágyott eredmény eléréséig.

Hogy ehhez pontosan hány kezelésre lesz szükségünk, számos tényezőtől és egyéni adottságtól is függ (pl. zsírszövetünk vastagsága, kötöttsége, életmódunk), azonbanáltalában egy 10-15 alkalmas kúra már ruhaméret-csökkenést eredményezhet a kezelt területen.

Forever slimmel elért eredmények


„Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett.”  
Huták Judit, a HáziPatika újságírója

Az 5. kezelésen vagyok túl, a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem pedig 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatóan kisebbek lettek” 
Pintérné, Vecsés, 52 éves

Derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A hasam feszesebb és kisebb lett, jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben!” 
F. Beáta, 53 éves


 

A kezelésekhez időpontfoglalás és bejelentkezés szükséges
egeszsegklinika@gmail.com
0630/271-98-73 telefonszámon

 

 

Copyright 2010. | wlink | weboldal